Tervezés

Tervezés

http://www.world2000.hu/catalog/1

Játszótéri eszközök forgalmazása: Tervezzen velünk!

Játszótér kialakításán gondolkodik, és ehhez szórakoztató, biztonságos eszközöket szeretne beszerezni? Olyanoktól vásárolna, akik valóban szakértői ezeknek a szerkezeteknek? Ha a kérdésekre igennel felelt, döntsön vállalkozásunk termékei mellett, hiszen a változatos játszótéri eszközök forgalmazása a fő profilunk!

A játszótéri eszközök forgalmazása során a szakmai rálátásunk társul az üzleti érzékünkkel, ez pedig az ügyfelek szempontjából csakis előnyös párosítás lehet, hiszen olyan eszközök mellett dönthetnek, melyeket tapasztalt, a biztonsági előírásokban jártas szakemberek gyártottak. Ennek köszönhetően balesetmentes, sokszínű szórakozást biztosíthat a gyermekeknek.

A játszótéri eszközök forgalmazásakor nemcsak a minőségre törekszünk, hanem a kedvező árfekvésre is, továbbá nemcsak szériagyártott eszközök kereskedelmével foglalkozunk, hanem egyedi gyártmányokkal is, így valóban olyan játszótéri eszközre tehet szert, amilyenekre szüksége van.

Nézzen körül nálunk, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

 
 
                                  
 
 
Játszóteret szeretne, de nincs konkrét elképzelése?
Munkatársaink előre összeállított, különböző korcsoport és területigény szerinti  tervvariációval segítik Önt a döntésben.
 
Milyen egy jó játszótér?
 
Főleg tavasszal és nyáron a gyerekek idejük nagy részét a játszótéren töltik, ezért nem mindegy, hogy a játszóterek milyenek.  Számos Európai Uniós szabálynak kell megfelelniük, ezért nagyon fontos, hogy körültekintően legyenek megtervezve. De milyen egy jó játszótér?
 
A legfontosabb szempont, hogy a játszótér biztonságos legyen. Jó, ha minden korosztály számára van megfelelő játék, a népszerűbbekből, mint például a hintából, csúszdából akár több is, hogy ne kelljen sorban állni, így a gyermekeknek és a szülőknek egyaránt kellemesebb lesz az időtöltés. 
 
Érdemes úgy tervezni a játszóteret, hogy parkos legyen, legyen sok árnyékot adó fa, a szülőknek padok. Az ivókúttal és illemhellyel rendelkező játszóterek mindig népszerűbbek, illetve fontos, hogy tiszta legyen és elkerített. Mivel a szülők szeretik mindig látni csemetéjüket, ezért jó, ha az egész tér belátható. Nagyon sok gyermek szereti a szerepjátékokat, így ha erre is ad lehetőséget a játszótér, az tovább fokozza az élményeket.
 
Láthatja, hogy számos szempontnak kell megfelelnie egy játszótérnek, ezért mindenképpen érdemes tapasztalt szakemberekre bízni a játszóterek tervezését. Ha szeretne egy modern, biztonságos játszóteret a lakókörnyezetébe, keressen minket bizalommal!
 

Görkorcsolya pálya: Különleges élmény kicsiknek és nagyoknak!

Görkorcsolya pálya: Különleges élmény kicsiknek és nagyoknak!A tavasz újra teret ad az emberek kedvenc szabadidős tevékenységeinek, úgy, mint a különböző labdajátékoknak, a biciklizésnek vagy éppen a görkorcsolyázásnak. Ahhoz, hogy utóbbit valóban élvezhessék az érdeklődők, és biztonságos körülmények között hódolhassanak a szórakoztató mozgásformának, megfelelő görkorcsolya pályára van szükség.

Ha Önnek is fontosak a közösségformáló szabadidős tevékenységek és a közelben található olyan tér, amely ideális lenne görkorcsolya pályának, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel ez a mozgásforma fokozott odafigyelést és biztonságos körülményeket igényel, a görkorcsolya pályákat különös odafigyeléssel tervezzük és valósítjuk meg. A munkálatok során központi szerepet kapnak a felhasznált alapanyagok és a pálya felszíne, így az érdeklődők mindennemű kockázati tényező nélkül vehetik birtokba a kész területet.

Döntsön Ön is a görkorcsolya pályák mellett, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

 
Telefon: +36 93 536 770
Telefax: +36 93 536 771
8800 Nagykanizsa,
Berzsenyi u. 2/A