Rólunk

Rólunk

Csónakázó tavi játszótér

 

Az elismerés garantálja a minőséget...

A játszótér kialakítása az alap megépítésével kezdődik. Cégünk alapját 1999-ben raktuk le, s nem csak az évek, hanem a szakmai tudáson és a műszaki ismereteken túl gazdag repertoárunk és referenciáink is bizonyítják szakmai elismertségünket a hazai játszótér építés területén. A játszóterek építése mellett fő profilunk közé tartoznak a köztéri bútorok, görkorcsolyapályák, kültéri fitnesz eszközök, valamint árnyékoló napvitorlák forgalmazása és telepítése. Fő célunk, hogy minden esetben biztonságos, esztétikus és élménydús játszótereket, parkokat építsünk úgy, hogy hosszú évekig tartós, és garantáltan kezelésmentesek maradjanak.

 

Komplett, tematikus játszótereket építünk, vállaljuk a kreatív tervezést és a teljes kivitelezést rövid határidővel, rugalmas hozzáállással és természetesen kompromisszumot nem ismerve a magas minőségben.

Tekintse meg termékeinket és referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot!

  

Technológia

Miért válasszon bennünket?

Mára már a játszótéri eszközökön át a sportpályákon, a kültéri fittness / sport eszközökön keresztül az öntött gumiburkolatokig, illetve műfüves pályákig komplex és átfogó szolgáltatást tudunk nyújtani. Rugalmasan alkalmazkodunk napról napra megújuló világhoz, ezáltal ügyfeleinket széleskörűen tudjuk a legmodernebb lehetőségekről tájékoztatni.

Környezetvédelem

Az általunk forgalmazott termékek az FSC (Forest Stewardschip Council) és a PEFC (Programme for Endorsement of Forest Certification schemes) rendszer alkalmazásával és tanúsításával kizárólag ellenőrizhető minőségű fából, a környezet megóvásával készülnek.

Biztonság

Az összes termékünk az EN 1176-2008 Európai Szabvány szerint készülnek és rendelkeznek a TÜV független minősítő intézet tanúsítványával a GKM 78/2003 (XI. 27) rendeletnek megfelelően.

Magyarországon kizárólagos joggal forgalmazzuk a dél-tiroli HOLZHOF, a belga EUROPLAY, a cseh 4SOFT cég termékeit.

Termékkínálatunk bővítése érdekében több nemzetközi céggel is kapcsolatban állunk:

Telefon: +36 93 536 770
Telefax: +36 93 536 771
8800 Nagykanizsa,
Berzsenyi u. 2/A