Mintajátszótér 3.

Mintajátszótér 3.

Ezt a játszóteret 2-12 év közötti gyerekeknek ajánljuk. 7 eszközből álló összeállítás, melyek kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy minden korosztály megtalálja a maga szórakozását. A lapülőkés hintán a nagyobbak hintázhatnak, egy időben ketten is. A kedves állatfigurákat ábrázoló rugós játékok a kisebb gyermekek kedvelt játszóeszköze. Nem maradhatott ki a homokozó, mely minden játszótér alapvető játszóeszköze, ahol a gyerekek szívesen építenek, a sarkokon található ülőkéken közben meg is pihenhetnek. Nem hiányozhat a kombinált játszóvár, mely változatos játszószintjei alkalmasak különféle szerepjátékokra, a két színes csúszda számtalan kalandot ígér, fejleszti a szociális és társas kapcsolatokat,  illetve a hozzá kapcsolódó köteles mászóka képességfejlesztő.  A labdafogó kíváló a gyerekek mozgásigényének kielégítésére és a labdajáték gyakorlására.

Játszótéri eszközeinket a HOLZHOF olasz cég gyártja, amelynek kizárólagos magyarországi forgalmazója vagyunk. Minden eszköz TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik, az EN 1176 szabvány szerint. Az eszközök magas nyomáson telített északi fenyőből készülnek, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. A szerkezeti elemek rögzítésére szolgáló csavarfejek a fába süllyesztettek, a rögzítés biztonsága érdekében, fedésük UV álló, szerszám nélkül oldhatalan PE dugókkal történik. Az eszközök betonba rögzítése fém lábakkal történik, a megnövelt stabilitás érdekében.

A játszótéren szereplő eszközök:

  • XSAL41 Kétszemélyes hinta
  • XFAM16 Kígyó rugós játék
  • XCD20 Kétszemélyes mérleghinta
  • XFAM9 Bika rugós játék
  • XCS06 Homokozó
  • XA205RP Aladin toronyvariáció kötélmászóval
  • XSB30 Labdafogó

Szükséges ütéscsillapítási terület: 70 m2.

Nettó eszköz ár, telepítési költséggel együtt: 3.415.000 Ft

A fenti árak az ÁFÁ-t és az ütéscsillapító burkolat kialakítását nem tartalmazzák, Nagykanizsa telephelyi átvétellel értendők.

Szállítási határidő: megrendeléstől számított kb. 35-45 nap

Az általunk forgalmazott termékekre magas minőség és élettartam jellemző.Termékeink az EN 1176 1-7 Európai Szabvány szerint készülnek és rendelkeznek a TÜV független minősítő intézet tanúsítványával. Termékeink megfelelnek az MSZ-EN 1176-2008 szabványnak, az új 2009. május 1-től Magyarországon kötelező minősítéssel rendelkeznek.

 

Telefon: +36 93 536 770
Telefax: +36 93 536 771
8800 Nagykanizsa,
Berzsenyi u. 2/A