Kivitelezés

Kivitelezés

http://www.world2000.hu/

Kikapcsolódás minden korosztálynak? Velünk megvalósítható!

Szerencsére manapság igencsak változatos kikapcsolódási lehetőségek állnak a gyerekek rendelkezésére, ugyanakkor rengeteg élményt még mindig a játszótereken szereznek, így nem véletlen, hogy egyre több korszerű játszótér épül a családi és társasházas környékek közvetlen közelébe.

A kivitelezők részéről önmagában nem elég, hogy megteremtik a gyerekek számára a felhőtlen szórakozás lehetőségét, arról is gondoskodniuk kell, hogy magas színvonalú, az előírásoknak megfelelő játszótéri eszközök kerüljenek a területre. A játszóterek kivitelezése terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, a szaktanácsadástól kezdve a tervezésen át, a kivitelezésig mindent vállalunk, így teljeskörű szolgáltatást vehet igénybe vállalkozásunktól. Szakembereink minden részletre figyelmet fordítanak, ennek köszönhetően a játszótér kivitelezésekor végül olyan munkát adhatunk ki a kezünkből, ami magas színvonalat képvisel.

Mindemellett utcabútorok és kültéri fitness eszközök kapcsán is rendelkezésére állunk, ha minket választ, együtt biztosíthatjuk a kikapcsolódást minden korosztály számára! Keressen minket bizalommal!

                                                                 

A WORLD 2000 Kft. tevékenységi körébe tartozik a köztéri eszközök forgalmazásán túl, azok szakszerű telepítése, komplett sportpályák, játszóterek generálkivitelezése, építési tevékenység szervezése, ütéscsillapító és egyéb burkolatok kialakítása, valamint környezetrendezés, parkosítás. Az ország teljes területén vállaljuk termékeink szállítását, telepítését a megrendelői igényeknek megfelelően, alkalmazkodva az esetleges párhuzamos munkavégzéshez.

Képzett szakembereink, felmérve a helyszín adta lehetőségeket képesek a felmerülő problémák azonnali megoldására. Kreativitás, gyorsaság, minőség jellemzi munkánkat.

 

Ezúton szeretnénk Vásárlóink, Partnereink, Viszonteladóink figyelmét felhívni, hogy amennyiben termékeinket nem cégünk telepíti le, úgy a telepítésből eredő későbbi károkra garanciát nem vállalunk, az kizárólag termékeinkre vonatkozik.

Telefon: +36 93 536 770
Telefax: +36 93 536 771
8800 Nagykanizsa,
Berzsenyi u. 2/A