Tervezés

Tervezés

 
Játszóteret szeretne, de nincs konkrét elképzelése?
Munkatársaink előre összeállított, különböző korcsoport és területigény szerinti  tervvariációval segítik Önt a döntésben.

                                  
 
 
Milyen egy jó játszótér?
 
Főleg tavasszal és nyáron a gyerekek idejük nagy részét a játszótéren töltik, ezért nem mindegy, hogy a játszóterek milyenek.  Számos Európai Uniós szabálynak kell megfelelniük, ezért nagyon fontos, hogy körültekintően legyenek megtervezve. De milyen egy jó játszótér?
 
A legfontosabb szempont, hogy a játszótér biztonságos legyen. Jó, ha minden korosztály számára van megfelelő játék, a népszerűbbekből, mint például a hintából, csúszdából akár több is, hogy ne kelljen sorba állni, így a gyermekeknek és a szülőknek egyaránt kellemesebb lesz az időtöltés. 
 
Érdemes úgy tervezni a játszóteret, hogy parkos legyen, legyen sok árnyékot adó fa, a szülőknek padok. Az ivókúttal és illemhellyel rendelkező játszóterek mindig népszerűbbek, illetve fontos, hogy tiszta legyen és elkerített. Mivel a szülők szeretik mindig látni csemetéjüket, ezért jó, ha az egész tér belátható. Nagyon sok gyermek szereti a szerepjátékokat, így ha erre is ad lehetőséget a játszótér, az tovább fokozza az élményeket.
 
Láthatja, hogy számos szempontnak kell megfelelnie egy játszótérnek, ezért mindenképpen érdemes tapasztalt szakemberekre bízni a játszóterek tervezését. Ha szeretne egy modern, biztonságos játszóteret a lakókörnyezetébe, keressen minket bizalommal!